Over ons

Het team van Smartwatch-deals staat iedere dag klaar om te zorgen dat jij de voordeligste deals kunt scoren voor jouw smartwatch. Het voordelig aanbieden van onze producten is voor ons een must en tevens de aanleiding dat we zijn gestart met deze webshop. De aanschafprijzen van de officiƫle accessoires liggen relatief hoog. Hierdoor is het voor mensen met een kleinere portemonnee moeilijker om smartwatch accessoires te kunnen kopen.

Om toch maximaal plezier te kunnen hebben van jouw smartwatch, zijn wij Smartwatch-deals begonnen. Inmiddels hebben we een groot netwerk leveranciers die achter onze visie staan en hier ook hun steentje aan bij dragen. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe prijzen onze producten inkopen. En het leuke is dat jij hiervan profiteert!

Omdat wij merkloze accessoires aanbieden, en dus niet de officiƫle accessoires van de grote merken zelf in ons assortiment hebben opgenomen, kunnen wij de prijzen voor al onze producten laag houden. Zo kun jij toch optimaal profiteren van jouw smartwatch zonder dat je hier een vermogen voor betaalt!

Ben jij benieuwd welke producten wij hebben voor jouw smartwatch? Bekijk dan snel onze producten voor onder andere de Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3 en Apple Watch Series 4. Wij hebben de scherpste deals voor jouw smartwatch!