Toont alle 6 resultaten

Band Fitbit Charge 2 (L) - Donkerblauw - Siliconen - Gesp

Fitbit Charge 2 bandje (L) – Donkerblauw

11.99

Het sportieve Fitbit Charge 2 bandje (L) – Donkerblauw is dé accessoire voor iedere fitbit-bezitter en sportfanaat. Het siliconen bandje zorgt er namelijk voor dat jouw Fitbit ideaal zit tijdens het sporten. Het bandje is waterafstotend en past zich direct aan naar de vorm van jouw pols. Met de gespsluiting kun je het Fitbit Charge 2 bandje vervolgens zo strak doen als jij wilt. Op deze manier voorkom je dat de Fitbit gaat schuiven of losraakt tijdens het sporten.

Band Fitbit Charge 2 (L) - Grijs - Siliconen - Gesp

Fitbit Charge 2 bandje (L) – Grijs

11.99

Het sportieve Fitbit Charge 2 bandje (L) – Grijs is dé accessoire voor iedere fitbit-bezitter en sportfanaat. Het siliconen bandje zorgt er namelijk voor dat jouw Fitbit ideaal zit tijdens het sporten. Het bandje is waterafstotend en past zich direct aan naar de vorm van jouw pols. Met de gespsluiting kun je het Fitbit Charge 2 bandje vervolgens zo strak doen als jij wilt. Op deze manier voorkom je dat de Fitbit gaat schuiven of losraakt tijdens het sporten. 

Fitbit Charge 2 bandje (L) - Paars - SIiliconen - Gesp

Fitbit Charge 2 bandje (L) – Paars

11.99

Het sportieve Fitbit Charge 2 bandje (L) – Paars is dé accessoire voor iedere fitbit-bezitter en sportfanaat. Het siliconen bandje zorgt er namelijk voor dat jouw Fitbit ideaal zit tijdens het sporten. Het bandje is waterafstotend en past zich direct aan naar de vorm van jouw pols. Met de gespsluiting kun je het Fitbit Charge 2 bandje vervolgens zo strak doen als jij wilt. Op deze manier voorkom je dat de Fitbit gaat schuiven of losraakt tijdens het sporten. 

Aanbieding!
Band Fitbit Charge 2 (L) - Roze - Siliconen - Gesp

Fitbit Charge 2 bandje (L) – Roze

14.99 11.99

Het sportieve Fitbit Charge 2 bandje (L) – Roze is dé accessoire voor iedere fitbit-bezitter en sportfanaat. Het siliconen bandje zorgt er namelijk voor dat jouw Fitbit ideaal zit tijdens het sporten. Het bandje is waterafstotend en past zich direct aan naar de vorm van jouw pols. Met de gespsluiting kun je het Fitbit Charge 2 bandje vervolgens zo strak doen als jij wilt. Op deze manier voorkom je dat de Fitbit gaat schuiven of losraakt tijdens het sporten. 

Fitbit Charge 2 bandje (L) - Wit - Siliconen - Gesp

Fitbit Charge 2 bandje (L) – Wit

11.99

Het sportieve Fitbit Charge 2 bandje (L) – Wit is dé accessoire voor iedere fitbit-bezitter en sportfanaat. Het siliconen bandje zorgt er namelijk voor dat jouw Fitbit ideaal zit tijdens het sporten. Het bandje is waterafstotend en past zich direct aan naar de vorm van jouw pols. Met de gespsluiting kun je het Fitbit Charge 2 bandje vervolgens zo strak doen als jij wilt. Op deze manier voorkom je dat de Fitbit gaat schuiven of losraakt tijdens het sporten. 

Band Fitbit Charge 2 (L) - Zwart - Siliconen - Gesp

Fitbit Charge 2 bandje (L) – Zwart

11.99

Het sportieve Fitbit Charge 2 bandje (L) – Zwart is dé accessoire voor iedere fitbit-bezitter en sportfanaat. Het siliconen bandje zorgt er namelijk voor dat jouw Fitbit ideaal zit tijdens het sporten. Het bandje is waterafstotend en past zich direct aan naar de vorm van jouw pols. Met de gespsluiting kun je het Fitbit Charge 2 bandje vervolgens zo strak doen als jij wilt. Op deze manier voorkom je dat de Fitbit gaat schuiven of losraakt tijdens het sporten.